Unde pot să joc ruleta gratis?

Joc Ruleta gratis

Jocul de ruletă reprezintă atracția cazinourilor din toată lumea. Ba chiar am putea spune că acesta reprezintă o emblemă a localurilor unde își dau întâlnire amatorii jocurilor de noroc, în goana lor după câștiguri fabuloase. De cele mai multe ori însă, dacă nu în mod obligatoriu, în cazinouri nu prea poți intra dacă nu dispui și de niște bani de cheltuială, pentru a-ți plăti distracția. Sunt însă și locuri în care poți beneficia de un joc ruleta gratis, fără să fie nevoie de vreo contribuție financiară din partea ta. Acest lucru este perfect posibil la cazinourile online. Aici, nu doar că vei beneficia de cele mai variate oferte în materie de jocuri slot și jocuri de masă, dar, dacă vei dori să te relaxezi cu un joc gratis, vei putea face acest lucru. Totul este să identifici aceste site-uri și să beneficiezi din plin de avantajele oferite.

Avantaje la ruleta online

După cum știm, jocul de ruletă nu s-a schimbat prea mult în ultimele trei secole, de la inventarea sa. Principiul de bază a rămas același, în sensul în care trebuie să intuiești numărul câștigător indicat de bila aruncată pe mantinelă, prin plasarea unei mize inspirate pe masa de joc. Iar dacă regulile să spunem că au rămas aproape identice, la un joc de ruleta , pe cazinourile online, poți avea parte de mai mult decât atât. Primul pas este însă identificarea cazinourilor are îți permit accesul la joc gratis. De obicei, acestea sunt din seria cazinourilor recomandate, care funcționează legal, cu toate autorizațiile și licențele la zi. De asemenea, acestea pun la dispoziție mai multe versiuni ale aceluiași joc, în care pot diferi grafica, muzica, viteza de rotație a ruletei sau chiar culoarea mesei de joc și a roții principale a ruletei. Principalul avantaj în online rămâne însă că poți beneficia de un joc ruleta gratis, acolo unde site-urile permit acest lucru.

Cum joc ruleta gratis?

Pentru a juca gratis la ruletă nu trebuie decât să urmărești site-urile care pune această facilitate la dispoziția vizitatorilor. Astfel, la secțiunea dedicată jocurilor de masă sau, după caz, chiar jocului de ruletă, vei avea două opțiuni: joc ruleta gratis sau joc pe bani reali. Jocul gratuit nu este în fapt decât o variantă identică a jocului pe bani reali, cu diferența că aceasta este pus demonstrativă. Practic, mizele și câștigurile sunt virtuale, la fel ca și banii din cont. Restul regulilor sunt identice, jocul păstrând caracteristicile ruletei pe care o știm din cazinourile clasice. Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi o miză pe una dintre cele 36 de căsuțe de pe masa de joc, la care se adaugă cifra zero, după care să apeși butonul de start. Un dealer virtual va plasa bila pe mantinela ruletei, iar după câteva secunde aceasta se va opri, cu același sunet cunoscut, pe care îl știm de la jocul în fizic.

Pot aplica strategii la joc ruleta gratis?

Un alt mare avantaj la jocul de ruletă gratis este faptul că poți învăța foarte bine regulile. În plus, poți exersa strategiile tale favorite sau chiar pe cele care circulă pe internet, în încercarea de a-ți maximiza câștigurile.