Trei principii de bază la ruleta online free

Ruleta online free ar putea fi considerată una dintre cele mai la îndemână modalități prin are să joci la casino în mod gratuit. Aceasta în condițiile în care, de obicei, în orice cazinou ai nevoie de bani pentru a putea juca. Nu este însă și cazul cazinourilor online, unde lipsa banilor din buzunar sau din cont nu te vor împiedica să îți satisfaci pasiunea pentru jocurile de noroc. Iar ruleta online free poate fi imaginea ideală pentru un jucător care a văzut cum arată un joc de ruletă doar în filme. Dar, să vedem însă ce este atât de special la jocul de ruletă și cum îl poți accesa gratis pe cazinourile online.

Înainte de toate, trebuie spus că ruleta online este continuatoarea jocului de ruletă pe care îl întâlnim de obicei în marile cazinouri, dar și a celebrei roți de ruletă inventate în urmă cu mai bine de trei secole. Dacă la început aveam de-a face doar cu o simplă roată din lemn pe care erau inscripționate niște numere, astăzi, la ruleta online free, avem diferite reprezentări ale acestui joc, care diferă între ele fie prin grafică, fie prin posibilitățile de câștig. Așa au apărut, de-a lungul timpului, ruleta franceză sau ruleta americană, versiuni ale variantei de bază la ruletă, cărora li s-au adăugat diverse elemente.

Dublează-ți suma în cel mai scurt timp

Unul dintre principialele atuuri la ruleta online free este că aici îți poți multiplica veniturile în decurs de doar câteva minute sau ore. Astfel, dacă ești inspirat, poți să transformi o sută de lei în câteva mii, iar asta fără prea mult efort din partea ta. Dar, una dintre cele mai simple metode de a-ți multiplica banii este de a alege pariurile la dublu, adică dintre cele cu cote de doi la unul. Iar acestea le regăsești din plin la ruleta online free. Astfel, este de-ajuns să pariezi pe numerele pare, impare, pe cele roșii sau negre, pentru ca suma pariată de tine să fie dublată în caz de câștig. Iar acest lucru se poate întâmpla în decurs de doar câteva secunde, timpul necesar opririi bilei plasate de dealer pe una dintre căsuțele numerotate.

Pariază pe combinații multiple

Un alt principiu care te va ajuta să câștigi bani mai ușor la ruletă este parierea pe mai multe combinații de numere. Aceasta în condițiile în care prima tentație este de a paria pe un singur număr, care îți poate aduce multiplicarea sumei de 35 de ori. În realitate însă, probabilitatea de a prinde unul din cele 36 de numere așezate pe roata ruletei este extrem de redusă, astfel încât jucătorii cu experiență recomandă parierea pe mai multe numere sau grupuri de numere. Astfel, chiar cu riscul de a mai scădea cota de câștig, putem la fel de bine ca în loc de un număr să pariem pe grupuri de câte trei, opt sau chiar 12 numere. Toate acestea nu vor face decât să îți crească șansele de câștig.

Încearcă strategiile consacrate

Nu în ultimul rând, la ruleta online ai posibilitatea de a testa strategiile pe care le-ai văzut pe net sau în filme. Astfel, dacă dorești să încerci o sesiune de Martingale, poți testa cu succes acest lucru pe ruleta online.