Strategii de câștig la ruleta europeană online

Ruleta europeană este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din toate timpurile. Aceasta își are rădăcinile în jocul de ruletă inventat în a doua jumătate a secolului 17 de către Blaise Pascal. Cunoscutul fizician nu intuia la acel moment la ce anume a dat naștere, câtă vreme acesta dorea să inventeze un fel de perpetuum mobile, constituit dintr-o roată mare din lemn care să se învârtă singură, fără a fi acționată de vreo forță din exterior. Din nefericire pentru Pascal și din fericire pentru amatorii jocurilor de noroc, invenția sa a eșuat, aceasta fiind descoperită totuși de un prieten de-al savantului, care a văzut în această mașinărie o adevărată roată a norocului. Inscripționată cu 36 de numere, colorate alternativ în roșu și negru, ruleta a devenit rapid unul dintre cele mai dorite jocuri în saloanele regale și ale marilor nobili ai vremii. Ulterior, ruleta europeană avea să devină unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc, transformându-se totodată în vedeta cazinourilor din toată lumea. Astăzi, aceasta este cunoscută și accesibilă inclusiv internauților, prin ruleta europeană online, care este capul de afiș al cazinourilor virtuale. Care este însă principiul de funcționare la ruleta europeană online și cum putem să folosim acest joc în avantajul nostru? Mai ales, avem unele strategii pe care putem să le urmăm pentru a avea succes la ruleta europeană online?

Avantaje la ruleta europeană online

Pentru a vedea avantajele pe care le prezintă ruleta europeană, ar trebui să cunoaștem mai întâi principiul de funcționare al acesteia. La bază, ruleta europeană este compusă din corpul principal, roata ruletei, pe care sunt inscripționate cele 36 de numere, colorate alternativ, în roșu și negru. Față de jocul de bază al ruletei franceze, ruleta europeană mai are adăugat un zero, pentru a spori dificultatea în intuirea numerelor. Acesta este colorat în verde și nu aduce câștiguri suplimentare, așa cum se credea până nu demult printre cei neinițiați. Cifra zero îți va aduce o multiplicare de 35 de ori a sumei mizate de tine, asemenea, oricărui alt număr de pe roata ruletei. Avantajul pe are îl ai însă la ruleta europeană virtuală constă în libertatea totală pe care aceasta ți-l oferă, în sensul în care nu prezintă niciun fel de restricții pentru jucători în ceea ce privește parierea. Spre deosebire de ruleta în fizic, la ruleta online poți plasa oricâte mize dorești la o singură rundă și poți încerca orice strategii dorești. Mai mult, poți testa chiar anumite strategii care sunt de obicei interzise la cazinourile în fizic, precum Martingale sau Laboucherre. Dincolo de aceasta, ai posibilitatea de a intra și de a te retrage oricând din joc, indiferent de sumele investite sau câștigate de tine.

Martingale, dublu sau nimic

Una dintre cele mai cunoscute strategii ale jocurilor de noroc este Martingale. Aceasta a fost brevetată la ruletă, bazându-se pe un principiu pe cât de vechi, pe atât de eficient: dublu sau nimic. Practic, la acest joc îți dublezi suma mizată până în momentul în care vei avea o rundă câștigătoare. La final, vei avea în cont o sumă de două ori mai mare decât ultima plasată de tine.