Strategii care îți pot aduce câștig la jocuri ruleta

Jocuri Ruleta

Pentru amatorii de jocuri ruleta, găsirea unei strategii sau a unui truc prin care să păcălească administratorii de cazinou a reprezentat aproape dintotdeauna o preocupare majoră. Astfel, nu puțini sunt cei care și-au pus viața gaj pentru descifrarea secretului la ruletă, multă vreme oamenii crezând în tot felul de trucuri pe care patronii de cazinouri le fac pentru a păcăli clienții: jocuri ruleta controlate de la distanță sau prin intermediul dealerului, folosirea a diverși magneți sau alte modalități prin care jocul hazardului să fie cât mai bine controlat.

Sunt însă și așa-zise mici trucuri, pe care, dacă nu le încerci măcar o dată în viață, vei avea în permanență un regret pentru asta. Prin urmare, intră acum pe unul dintre cazinourile online recomandate și încearcă absolut toate jocurile care îți ies în față. În fond, cazinourile online sunt recunoscute pentru avantajele pe care le oferă atât jucătorilor, cât și administratorilor de rețea. Dincolo de ușurința efectuării tranzacțiilor și a parierii fără limită, pe cazinourile virtuale poți exersa în voie strategiile tale preferate la ruleta online.

Ce înseamnă, de fapt, strategii la jocuri ruleta?

Strategiile la jocuri ruleta reprezintă modalitatea verificată prin care, teoretic, ai putea într-o singură zi să falimentezi o unitate de pariuri de cartier. Acest lucru nu este aprobat însă în totalitate de operatorul online, astfel încât s-ar putea să te trezești cu contul blocat sau cu vreo atenționare cu privire la eventuale operațiuni „suspecte”. În esență, o strategie de joc online presupune parierea pe o serie de parametri prevăzuți de jucătorii profesioniști. O strategie ruletă îți poate da la un moment dat satisfacția că ai câștigat fără un prea mare efort financiare, de vreme ce metoda aleasă pare să nu dea greș de prea multe ori. Sunt însă și strategii pe care alte site-uri sau chiar utilizatori experimentați le vând pe bani grei.

Tipuri de strategii

Una dintre cele mai vechi și mai importante modalități la joc, atunci când suntem online, o reprezintă strategia Martingale. Aceasta are la bază un șir matematic, pe baza căruia dublăm miza la fiecare tragere, în condițiile în care acestea sunt pierdute. Strategia îți poate aduce un câștig frumos, în momentul în care miza ta la jocuri ruleta este repetată și dublată la fiecare rundă necâștigătoare.

În schimb, Martingale este o strategie ușor riscantă, având în vedere că dublarea mizei la fiecare rundă nereușită te poate aduce în pragul falimentului. În acest caz, trebuie să dispui de o sumă consistentă, din care să pariezi în mod repetat, pe aceeași combinație de numere, până ce acestea ies. Mai trebuie specificat faptul că, în cazul unei serii ghinioniste, a paria până la multiplicarea sumei de 32 de ori, spre exemplu, presupune și un efort financiar pe măsură. Imaginați-vă doar că la fiecare miză jucată, în caz de eșec, aceasta va trebui multiplicată succesiv, cu dublul sumei anterioare.

O altă strategie cunoscută este Fibonacci. Aceasta are la bază tot un șir matematic de numere, din care jucătorul plasează o miză, aceasta fiind apoi multiplicată prin sume mult mai mici. Nici în acest caz însă, metoda nu este infailibilă, jucătorii trebuind să aibă la dispoziție niște bani în cont pentru a putea ține ritmul modificărilor succesive ale prognosticului nostru.