Strategia cea mai simplă de urmat la ruleta online

ruleta gratis online

Ruleta online este precursoarea jocului clasic de ruletă, pe care îl întâlnim în toate cazinourile care se respectă. Astfel, jocul păstrează în mare parte regulile de sute de ani ale roții norocoase inventate de fizicianul francez Blaise Pascal, prin care unicul scop este intuirea numărului norocos pe care îl va indica bila aruncată pe mantinela ruletei. Jocul de ruletă este alcătuit din două componente principale, anume, roata ruletei și masa de joc.

Pe roata ruletei vom regăsi cele 36 de numere așezate alternativ și vopsite în roșu și negru, precum și cifra zero, considerată mult vreme și cifra băncii sau a cazinoului. Acest lucru nu se mai păstrează însă la jocul online, în sensul în care cifra zero este considerată un număr absolut normal, ca oricare inscripționat pe roata ruletei, în sensul câștigurilor oferite. Iar dacă până nu demult se considera că odată ce ai câștigat cu o miză plasată pe cifra zero ți se cuvine vreun premiu special, pe ruleta online cota este aceeași, de 35 la unu, cu a oricărui altor număr. 

Cele mai importante strategii la ruleta online

Pe de altă parte, ruleta online a constituit dintotdeauna o atracție pentru marii jucători, care încercau să dea lovitura de grație într-o singură noapte petrecută la cazinou. Astfel, de-a lungul timpului au apărut o mulțime de jucători care au încercat în fel și chip să păcălească roata ruletei, în încercarea de a găsi algoritmul după care bila se oprește pe numerele norocoase. Nimeni nu a deslușit însă secretul ruletei, fapt pentru care în istorie circulă chiar diverse legende cu privire la personaje care au murit în încercarea de a învinge „roata diavolului”, cum era supranumită roata ruletei.

Până a afla însă combinația câștigătoare, ar trebui să vedem însă care sunt principalele reguli de joc pe care trebuie să le urmăm și abia mai apoi strategiile de aplicat pentru o marjă cât mai mare de câștig. În primul rând, trebuie precizat faptul că la ruletă poți paria pe un singur număr, caz în care miza ta va fi multiplicată de 35 de ori. În cazul în care mizezi pe două numere, atunci suma ta va fi multiplicată de 17 ori și tot așa. În fine, cel mai simplu pariu este pariul pe numerele pare/impare sau pe culoarea roșie/neagră. În aceste cazuri, suma mizată se va dubla, la fel ca și în cazul în care vom paria pe numerele mici/mari, adică de la 1 la 18, respectiv, de la 19 la 36. Deși, aparent, aceste din urmă paruri sunt considerate aproape sigure, marja lor de siguranță scade dramatic, în cazul în care constați că beneficiezi de câteva runde cu ghinion. Acesta a fost motivul pentru care au fost inventate de-a lungul timpului diverse strategii pentru maximizarea șanselor de câștig.

Martingale

Cea mai cunoscută strategie de pariere la ruleta online este Martingale. Aceasta se bazează pe parierea repetată pe un pariu în cotă de 2 la 1, cu dublarea mizei la fiecare rundă pierdută. În final, în cazul în care vom avea câștig de cauză, miza totală se va dubla. Este o strategie oarecum riscantă, câtă vreme o serie ghinionistă, cu mai multe runde pierdute consecutiv, poate conduce la multiplicarea mizei de 32 sau 64 de ori.