Singurul loc în care poți juca ruleta gratis

Ruleta Gratis

Despre jocul de ruletă nu ar mai fi atât de multe de spus, câtă vreme acesta este răspândit deja în majoritatea cazinourilor în fizic și online din întreaga lume. Vechi de mai bine de trei secole, jocul și-a păstrat în mare parte regulile până în zilele noastre, chiar dacă pe parcurs au mai apărut versiuni inovative ale acestuia. Astfel, de la jocul clasic, denumit în continuare ruleta franceză, inventat de fizicianul Blaise Pascal, s-a ajuns astăzi să vorbim la modul uzual despre ruleta americană, spre exemplu, sau despre ruleta Silver, jocuri pe care le regăsim frecvent pe cazinourile online. Iar dacă până nu demult jocul de ruletă era considerat doar unul rezervat persoanelor de rang înalt sau cu o condiție materială peste medie, astăzi, ruleta a devenit un joc mai mult decât accesibil. Mai mult decât atât, putem juca chiar ruleta gratis, dacă știm să identificăm locurile care ne permit acest lucru.

Cum pot juca ruleta gratis?

Deocamdată, singurul loc în care poți juca ruleta gratis este cazinoul online. Majoritatea site-urilor care pun la dispoziție acest tip de joc oferă și versiuni ce pot fi încercate gratuit, fără nicio contribuție din partea ta. Dacă te întrebi însă unde poți găsi aceste jocuri, atunci ar trebui să știi că nu toate cazinourile pun la dispoziție această facilitate. Vorbim în primul rând despre cazinourile recomandate, unde ai garanția că absolut toate operațiunile efectuate de tine vor respecta gradul de siguranță și de confidențialitate a datelor. Pe de altă parte, vorbim despre cazinouri înregistrate legal, cu toate autorizațiile și licențele la zi emise de către organismele abilitate. După ce am identificat aceste site-uri, trebuie să vedem dacă au secțiune specială dedicată jocurilor de tip casino. Ruleta gratis o regăsim de obicei la categoria jocuri de masă, unde, din nou, fie avem subsecțiuni dedicate ruletei, fie o regăsim alături de alte jocuri cunoscute, precum Poker sau BlackJack. Odată ce am identificat secțiunile, trebuie să vedem dacă jocul permite accesarea în mod gratuit, prin versiunile demonstrative. De obicei, orice joc din această categorie ar trebui să aibă două versiuni: joacă gratis și joacă pe bani reali. În fond, jocul gratuit este o versiune demonstrativă a celui pe bani reali, în care nu va trebui să scoți bani din buzunar pentru a te distra.

Avantaje

Avantajele la ruleta gratis sunt multiple. Primul dintre ele este că acesta nu implică nicio contribuție financiară din partea ta. Unele site-uri, pentru a putea fi accesate, îți solicită autentificare și o anumită sumă de bani în cont. Nu este cazul la ruleta gratis, unde nu este nevoie să te înregistrezi, nu introduci niciun fel de date personale și nu îți trebuie bani în cont. Pur și simplu, accesezi versiunea demonstrativă, după care apeși butonul de start. Din acest moment, jocul se va derula asemenea celui pe bani reali, cu singura diferență că sumele pe care le vei paria, precum și câștigurile, sunt virtuale. În schimb, variantele demonstrative îți oferă o mulțime de alte avantaje. În primul rând, aici ai posibilitatea de a învăța perfect regulile jocului, fără a cheltui bani în mod inutil pe runde la care știi din start că pornești cu șansa a doua. Mai apoi, poți exersa în voie strategiile tale favorite sau împrumutate de pe net, astfel încât să fii pregătit pentru momentul în care vei juca pe bani reali. Toate acestea nu le vei putea face niciodată într-un cazinou în fizic, unde, dincolo de costuri, există niște reguli mai stricte pe care va trebui să le urmezi.