Regulile simple fac deliciul la jocuri cu ruleta

jocuri cu ruleta

Inventat cu aproximativ trei secole și jumătate în urmă, jocul de ruletă și-a păstrat farmecul până în ziua de astăzi. Acesta se remarcă în primul rând prin simplitate, dar și prin eleganța dată de roata ruletei, care îi conferă un aer de măreție. Nici nu este de mirare că astăzi avem jocuri cu ruleta în aproape toate cazinourile, de la cele în fizic la cele online, unde jucătorii pot experimenta cele mai variate versiuni ale acestora. Dincolo de aspectul atrăgător al jocului, la ruleta avem niște reguli extrem de simple, pe înțelesul tuturor, care s-au păstrat de aproximativ trei secole și jumătate, de la inventarea sa. Astfel, principiul de bază este plasarea unei mize pe unul dintre cele 36 de numere de pe roata ruletei, numărul câștigător fiind dat de o bilă plasată pe mantinelă de către un dealer virtual. Odată ce ai prins numărul indicat de bila ruletei, înseamnă că poți bifa o rundă câștigătoare.

Regula numărul unu: pariază pe grupuri de numere

Pariul pe un singur număr este cel mai simplu dintre cele oferite la jocuri cu ruleta. Acesta îți poate aduce o multiplicare de 35 de ori a mizei plasate de tine, însă este și cel mai greu de intuit. Din fericire, la jocuri ruletă ai posibilități multiple de pariere, care nu fac decât să îți ofere tot atâtea șanse de câștig. Astfel, poți alege să pariezi pe grupuri de două, tei sau chiar 6 sau 8 numere. În acest caz, singurul lucru pe care îl ai de făcut este să plasezi jetoanele de joc în mod corect, la intersecția grupurilor de numere, astfel încât pariul tău să fie luat în considerare ca tare. De asemenea, ai posibilitatea de a paria pe grupuri de câte 12 numere, dispuse pe linii, coloane sau sectoare. Acestea îți pot tripla suma depusă de tine, într-un timp extrem de scurt.

Jocuri cu ruleta – Pariul pe jumătate din masa de joc

Cel mai avantajos mod de pariere la jocuri cu ruleta este însă cel pe jumătate dintre numerele de pe roata ruletei. Astfel, poți paria pe numerele roșii sa negre, caz în care miza depusă de tine se va dubla în caz de câștig. Totodată, ai posibilitatea de a paria pe numerele pare sau impare, dar și pe cele mici sau mari, adică de la 1 la 18, respectiv de la 19 la 36, toate oferindu-ți șanse egale de câștig cu cele ale cazinourilor online. Acesta este practic pariul cel mai simplu de făcut, cu șanse mari de reușită. În plus, pariurile în cotă de 2 la 1, cum sunt cele enumerate mai sus, îți dau șansa de a experimenta strategiile cele mai populare la jocuri cu ruleta, precum Martingale sau Labouchere.  

Pariul combinat, șansa ta spre câștiguri mai sigure

Dincolo de pariurile straight, pe un singur număr, și pariurile pe grupuri de numere, la jocul de ruletă poți pune câte mize vrei în cadrul unei runde. Practic, la ruletă nu te oprește nimeni să plasezi câte o miză pe grupuri diferite de numere, inclusiv pe cifra zero, pentru a acoperi u suprafață cât mai mare din tabla de joc. În acest mod, șansele tale vor crește substanțial.