Principalele ponturi pe care să le iei în calcul la jocuri cu ruleta

jocuri cu ruleta online

Aparent, jocul cu ruleta este unul accesibil oricui, dacă îndeplinește criteriile legale legate de vârstă și deține ceva bani în cont. În fond, chiar așa este, cu excepția banilor care, după cum vom vedea, nu sunt obligatorii tot timpul. La jocuri cu ruleta poate intra absolut oricine, câtă vreme dispune de un calculator sau un smartphone și o conexiune bună la internet. În rest, ruleta este un joc cu reguli extrem de simple la care, cu puțină concentrare și intuiție, te poți alege cu niște câștiguri frumușele, fără prea mare bătaie de cap. Aceasta în condițiile în care ruleta nu este un joc la care să fii nevoit să petreci nopți în șir sau la care să pariezi mereu sume mari pentru a ieși în câștig. După cum vom vedea, dacă aplici câteva dintre ponturile oferite de jucătorii cu experiență, avantajul în fața cazinoului la jocuri cu ruleta poate fi evident, fără ca pentru asta să fii un profesionist al jocurilor de noroc.

Pariază pe combinații de numere la jocuri cu ruleta online

Una dintre primele reguli pe care ți-o va recomanda orice amator de jocuri cu ruleta online să nu pariezi pe un singur număr, ci pe mai multe combinații de numere, pentru maximizarea șanselor în fața cazinoului. Tentația este mare, ce-i drept, de a paria pe un singur număr, câtă vreme acesta îți poate aduce o multiplicare a sumei pariate de 35 de ori. În realitate însă, pariul straight sau pariul simplu, mai pe românește, este unul riscant, cu șanse reduse de a ieși câștigător de mai multe ori într-o seară. Din acest motiv, cunoașterea regulilor de bază și a modalităților de pariere poate reprezenta un avantaj major pentru tine. Aceasta întrucât la ruletă poți paria pe combinații de două, patru sau 12 numere. De asemenea, poți plasa o miză pe jumătate dintre numere, cum ar fi pe cele roșii sau negre, mici sau mari, pare sau impare. Mai mult, nimeni nu te oprește să plasezi mai multe mize concomitent, prin care să acoperi o suprafață cât mai mare din tabla de joc. Trebuie să fii însă cu băgare de seamă, pentru ca în caz de câștig, acesta să fie mai mare decât suma pariată de tine.

Aplică strategiile verificate la jocuri cu ruleta

Dacă vrei să mergi oarecum la sigur, nu ai decât să încerci strategiile verificate care circulă astăzi pe internet. Cea mai cunoscută în acest sens este strategia Martingale, prin care dublezi suma mizată până ce prinzi o rundă câștigătoare. Strategia dă cu siguranță roade, cu condiția de a dispune de o sumă consistentă de bani pentru a suplini rundele cu ghinion. Acest lucru este permis într-o oarecare măsură la cazinourile online, care pot proceda totuși la penalizarea jucătorilor, în cazul în care se constată „practici neconforme”. În orice caz, spre deosebire de cazinourile în fizic,  la cele online, cel puțin ai siguranța că nimeni nu te va da afară fără drept de apel, eventual și cu o interdicție de a mai intra vreodată în respectivul stabiliment.