Ponturi de urmat la jocuri ruletă online

jocuri ruleta online fara depunere

Cu siguranță, dacă ar fi să alegem un joc pe care să-l propunem drept imagine a cazinourilor din toate timpurile, acesta ar fi ruleta. Vechi de peste trei sute de ani, jocul de ruletă și-a păstrat farmecul și regulile aproape intacte, de la inventarea sa și până în ziua de azi. Astfel, de la parierea pe un singur număr, până la miza pe culoare sau pe numerele pare/impare, toate se regăsesc astăzi și în cazinourile în fizic sau, mai nou, în cele virtuale. Odată cu expansiunea internetului însă, s-au dezvoltat numeroase versiuni de jocuri ruletă online, pentru a veni în sprijinul jucătorilor din toată lumea. Astfel, din ruleta clasică europeană sau ruleta franceză, au derivat versiuni de jocuri ruletă online precum ruleta americană sau ruleta pinball, care nu fac decât să sporească atractivitatea acestui joc vechi de secole. În ciuda faptului că regulile au rămas aproximativ aceleași, există însă câteva ponturi pe care le-am putea urma pentru a avea succes la ruleta online.

Pariază pe mize multiple la jocuri ruletă online

Unul dintre primele ponturi pe care le ai de învățat la jocuri ruletă online fara depunere este să înveți regulile. Simple și neschimbate de mai bine de trei secole, acestea au totuși secretele lor, pe baza cărora poți face diferența între eșec și o repriză reușită la ruletă online. Astfel, primul impuls pe care îl au jucătorii este să parieze pe un singur număr, în ideea de a obține câștigul maxim, adică multiplicarea mizei de 35 de ori. Același lucru se întâmplă și în cazul cifrei zero care, în ciuda percepției false că îți va aduce câștiguri colosale, ea nu îți va aduce decât aceeași multiplicare a mizei de 35 de ori, precum parierea pe oricare alt număr. Trebuie să știi însă că mai ai posibilitatea de a paria pe grupuri de numere, astfel încât șansele tale de câștig în fața cazinoului să crească.

Din acest punct de vedere, poți alege să pariezi pe grupuri de două, trei sau patru numere, după cum poți paria pe 8, 12 sau 18 numere. Unul dintre cele mai comune pariuri este cel pe culoare sau pe numerele par/impar, adică pe jumătate dintre numerele inscripționate pe roata ruletei. În acest din urmă caz, miza ta se va dubla, ceea ce nu este rău, după doar câteva secunde de joc. În fine, ai posibilitatea de a plasa nu una, ci două sau mai multe mize în cadrul aceleiași runde. Prin urmare, nimeni nu te oprește să plasezi un jeton valoric pe un număr, dar și altele pe numerele pare sau pe un sector din 12 numere. În acest caz, chiar dacă ai plasat trei jetoane, șansele tale de câștig sunt mult mai mari.

Alege să pariezi echilibrat la jocuri ruleta online

Nu în ultimul rând, una din tentațiile jucătorilor la ruletă online este să parieze pe mize mari, indiferent că acest lucru se întâmplă pe un singur număr sau pe grupuri bine definite. Prin urmare, dacă ai ales această variantă, ar fi bine să fii pregătit și cu un fond de rulaj pe măsură, întrucât acesta se poate epuiza foarte rapid. Aceasta în cazul în care nu ai ales deja vreo strategie anume, prin care câștigul tău să fie garantat, chiar dacă după mai multe încercări.