Pași simpli prin care să câștigi la ruletă

jocuri ruleta online gratis

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute jocuri de cazinou din toate timpurile. Cu o istorie de peste trei secole în spate, jocul și-a păstrat farmecul până în ziua de astăzi, atrăgând jucătorii nu doar prin forma impresionantă și aerul ușor exclusivist, ci și prin ușurința prin care poți intra în posesia câștigurilor. Astăzi, jocul clasic, din sălile de cazinou, a devenit mai mult decât accesibilă, prin prezența în aproape toate cazinourile și casele de pariuri online. Avantajele jocului online sunt multiple. Dincolo de faptul că nu mai ești nevoit să te deplasezi la ghișeu pentru a face depuneri și a plasa o miză, ruleta online îți oferă în același loc mai multe versiuni ale acestui joc, dându-ți totodată posibilitatea de a experimenta simultan mai multe strategii și sisteme de joc. Nu în ultimul rând, online nu ești constrâns de programul cazinoului, jocul fiind disponibil 24 de ore din 24. Iar dacă dorești să experimentezi atmosfera clasică de cazinou, ai posibilitatea de a juca live, în care rota este acționată de crupieri cât se poate de reali, de la marile cazinouri din țară.

Respectă regulile la ruletă

Primul pas pentru a câștiga este să aprofundezi regulile jocului. În ciuda vechimii sale, ruleta și-a păstrat aproape intacte regulile, ușurând astfel sarcina celor care doresc să se inițieze în arta câștigurilor. Astfel, principiul de bază este același. Practic, pentru a câștiga, trebuie să intuiești numărul câștigător. Totul începe prin plasarea bilei pe mantinelă de către dealer, iar în vreme ce roata ruletei se învârte, bila se va opri pe unul din cele 36 de numere inscripționate pe aceasta. Dacă în cazul ruletei clasice bila este plasată manual, în cazul jocului online, aceasta este plasată de un dealer virtual. Cealaltă componentă de bază a jocului o reprezintă masa de joc. De culoare verde plușat, aceasta este inscripționată cu toate cele 36 de numere corespunzătoare ruletei, la care se adaugă cifra zero. Acestea sunt colorate alternativ, în roșu și negru, fiind dispuse pe linii sau pe sectoare de câte 12 numere, dar și în grupuri de câte șase sau opt numere.

Pariază ponderat

Un alt sfat de urmat pentru cei care vor să câștige este să joace ponderat. Știm că jocul pe mize mari este tentant, câtă vreme câștigurile sunt pe măsură. Jocul de ruletă este însă unul destul de tentant, iar jocul pe mize mari te poate aduce în scurt timp cu conturile goale, în cazul în care nu beneficiezi de câteva runde norocoase. Pe de altă parte, jocul ponderat îți poate oferi posibilitatea de a experimenta mai multe sisteme și strategii de joc, în care mizele mici îți pot aduce câștiguri de mai mică valoare, dar sigure. Nu în ultimul rând, jucătorii cu experiență nu te vor sfătuit să pariezi neapărat pe un singur număr sau pe un grup restrâns, pentru a-ți multiplica suma mizată. Ai la dispoziție o mulțime de combinații de numere din care să alegi, astfel încât să îți dublezi sau să îți triplezi suma fără prea mari emoții.