Exersează-ți strategiile favorite de pariere, pe ruleta online

Ruleta Online Bonus

Ruleta online reprezintă unul dintre cele mai facile moduri de a-ți multiplica veniturile în ziua de astăzi. Direct din fața calculatorului, fără cozi la ghișee și fără să aștepți la rând pentru un loc la masa de joc, acest joc de noroc îți oferă posibilitatea de a câștiga atât cât crezi tu că meriți. În rest, regulile sunt aproape identice cu cele de la jocul clasic, din cazinourile în fizic, cu diferența că dealerul este înlocuit de calculator, iar bila este aruncată pe mantinela ruletei în mod automat. Din punct de vedere grafic, efectul este unul cât se poate realist, masa de culoare verde și jetoanele valorice colorate dându-ți senzația că te afli într-un cazinou adevărat, nicidecum în fața unui calculator.

Avantaje la ruleta online

Unul dintre principalele avantaje la ruleta online este că nu trebuie să faci niciun efort pentru a paria pe numerele tale favorite. Totul se desfășoară online, începând de la înscriere, până la înregistrarea primei sume de plată și plasarea primei mize. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că nu vei avea loc la masa de joc sau că administratorii cazinourilor îți vor limita în vreun fel oportunitățile de câștig. Dimpotrivă, pe cazinourile online nu ai limită pentru sumele pariate, iar câștigurile pot fi retrase în orice moment, în cazul în care nu sunt supuse altor restricții.

Cum pot paria

În ceea ce privește parierea la ruleta online, regulile nu sunt atât de complicate pe cât ar părea. Dimpotrivă, am putea spune că sunt extrem de simple, accesibile tuturor jucătorilor, indiferent că vorbim aici despre începători seu dintre cei mai experimentați. Astfel, cea mai simplă modalitate de pariere rămâne cea pe un singur număr, care îți aduce și cota cea mai mare de câștig, de 35 la unu. Practic, dacă depui un euro pe un singur număr și ai norocul ca acesta să iasă, vei câștiga 35 de euro. Câștigurile vor scădea progresiv, pe măsură ce vei alege să pariezi pe combinații de mai multe numere. Astfel, în cazul în care vei paria pe două numere cota ta de câștig va scădea la 17, și tot așa. Una dintre cele mai uzuale metode de pariere este cea pe culoare sau pe numerele par/impar, unde jucătorul practic își dublează suma mizată, în caz de câștig. De asemenea, se poate paria pe numerele mici (de la 1 la 18) și mari (de la 19 la 36), cu aceeași cotă, de 2 la 1. În rest, ruleta îți dă posibilitatea de a plasa câte mize vrei pe masa de joc, pe numere separate, culori sau diferite grupuri de numere, în orice sumă.

Ce strategii de joc pot exersa

Un alt avantaj pe care îl ai la ruleta online este că aici poți exersa cele mai răspândite și mai profitabile metode de joc, fără a avea vreun moment impresia că vei fi dat afară din sală de către administratorii cazinoului. Astfel, poți sta cu caietul în față, să îți construiești propriile statistici, algoritmi și strategii de pariere, lucru care ți-ar fi aproape imposibil în cazinourile tradiționale. Dacă îți place să riști dar și să câștigi, aici e locul tău.