Cum să profiți de jocuri ruleta online gratis

Jocuri Ruleta gratis

Jocul de ruletă reprezintă atracția principală a cazinourilor, din toată lumea. Conceput pe reguli pe cât e vechi pe atât de simple, acesta atrage ca un magnet jucători din toate categoriile, de la cei mai experimentați la gradul de novice, în condițiile în care jocul în sine este extrem de ușor de învățat și de captivant, totodată. Ca aproape toate jocurile de tip casino însă, și jocul de ruletă necesită niște cheltuieli pentru a deveni accesibil. Astfel, fiecare rundă costă, iar fiecare pariu plasat pe masa verde din pluș, de asemenea. Acest lucru este valabil atât la cazinourile în fizic, cât și la cele virtuale. Există însă și site-uri unde putem găsi jocuri ruleta online gratis, chiar dacă acest lucru pare greu de crezut. Pentru acestea nu va trebui să scoți niciun ban din buzunar și nici măcar să te înregistrezi pe site. Pur și simplu, intri, apeși butonul de start, iar ruleta va începe să se învârtă.

Cum funcționează jocul de ruletă

Unul dintre primele avantaje la jocuri ruleta online gratis este acela că acesta nu presupune înregistrare pe site. Până a ajunge să le accesezi însă, e bine să cunoști câteva reguli de bază, pe care le poți învăța de îndată ce ai intrat pe un astfel de site. Principiul de bază la ruletă este să ghicești numărul indicat de ruletă, după ce aceasta se oprește din învârtit. Roata ruletei este inscripționată cu 36 de numere, colorate în căsuțe cu roșu și negru, la care se adaugă cifra zero, considerată multă vreme și cifra ruletei. În realitate însă, cifra zero nu are vreo semnificație specială, iar parierea pe aceasta îți aduce un câștig egal cu al celorlalte numere. La jocuri ruleta online gratis sau pe bani reali, bila este plasată pe mantinela ruletei de către un dealer virtual, iar numărul indicat de aceasta va fi cel câștigător.

De asemenea, un alt element de bază la ruletă este masa de joc. De culoare verde, albastră sau roșie, aceasta este inscripționată la rândul ei cu cele 36 de numere aferente roții ruletei, plus cifra zero. Numerele sunt dispuse pe linii și coloane, oferind posibilități multiple de pariere. Prin urmare, nu vă rămâne decât să plasați un jeton pe unul dintre cele 36 de numere, iar în cazul în care acesta va ieși câștigător, suma pariată se va multiplica de 35 de ori. Aveți însă posibilitatea de a plasa un jeton la intersecția dintre două căsuțe, pentru a paria pe ambele numere, sau pe grupuri de câte patru, șase sau opt numere. Mai mult, puteți paria pe linii sau coloane sau, mult mai simplu, direct pe culoarea roșie sau neagră. Acest din urmă pariu vă poate dubla suma mizată, la fel ca și parierea pe numerele pare/impare sau mari/mici.

Ce trebuie să fac pentru a beneficia de jocuri ruleta online gratis

Cât privește funcționarea propriu zisă a site-urilor cu jocuri ruleta online gratis, acestea se comportă exact ca în cazul jocurilor pe bani reali. Aceasta întrucât avem de-a face cu variante demonstrative, care se comportă identic cu jocurile pe bani. Tot ce trebuie să faci este să accesezi opțiunea joacă gratis, sau variantă demo, după care, odată ce ai apăsat butonul de start, jocul va porni exact ca în cazul celor reale. Diferența constă dor în faptul că atât mizele, cât și câștigurile, sunt virtuale.