Cinci pași spre succes la jocuri de ruletă

jocuri de ruleta online

Atunci când ne gândim la jocuri de ruletă, de obicei ne vine în minte imaginea strălucitoare a cazinourilor, cu șampanie scumpă și ținute extravagante. Ei, bine, dacă ți se pare că această imagine nu se prea potrivește stilului tău, ai acum posibilitatea de a-ți adapta propriul cazinou direct în sufrageria proprie, fără a necesita niciun fel de deplasare ori eforturi suplimentare din partea ta. Aici, poți alege dintre diferitele versiuni de ruletă, începând de la cea clasică, europeană, până la ruleta americană sau alte combinații moderne, precum Ruleta Pinball. Pentru toate acestea însă, va trebui să respecți câteva reguli pentru a face pași spre succes la jocuri de ruletă.

Pariază pe grupuri mari de numere

O primă recomandare făcută de jucătorii mai cu experiență este aceea de a nu paria pe un singur număr, dacă dorești să câștigi mai des la jocuri de ruletă. După cum se știe, pariul pe un singur număr, sau pariul straight, este cel mai avantajos din punct de vedere al câștigurilor, asigurându-ți o cotă de 35 la unu. În realitate însă, pe cât este de avantajos, pe atât este de dificil de prins, pariul pe un singur număr. Din acest motiv, jucătorii cu experiență îți vor recomanda întotdeauna să pariezi pe grupuri mai mari de numere. Astfel, la ruletă poți să pariezi nu doar pe unul, ci și pe grupuri de câte două, trei sau opt numere. În cazul în care vrei să mergi mai departe, la o cotă mai mică, dar mai sigură pentru tine, atunci poți alege să pariezi pe jumătate dintre numerele oferite, aceasta însemnând pe numerele roșii sau negre, pe cele pare/impare ori pe cele mici/mari.

Acoperă o suprafață mare din masa de jocuri de ruletă

Mai mult decât atât, poți să-ți maximizezi șansele de câștig alegând să plasezi mai multe numere la aceeași rundă, astfel încât să acoperi o suprafață cât mai mare din masa de joc. Aici, poți alege un singur număr, un grup sau un sector întreg, precum și o culoare sau întreaga serie de numere mici. Astfel, cu trei mize plasate, poți să prinzi o cotă de 35 la unu, fie să îți dublezi banii sau să multiplici suma în funcție de grupul de numere ales de tine.

Calculează-ți cu atenție bugetul

Dincolo de activitatea de pariere, trebuie să fii atent la stabilirea bugetului. Acest lucru îți va da încă de la început un indicator privind timpul petrecut în fața calculatorului, precum și numărul de mize pe care le poți plasa, concomitent cu preconizarea posibilelor câștiguri.

Încearcă strategiile de succes

O altă modalitate de a termina victorios o repriză de jocuri de ruletă ține de strategiile pe care le încerci. Internetul este plin astăzi de exemple de jucători care au aplicat strategi de ruletă și au și câștigat cu ele. Pe de altă parte, trebuie să știi că niciuna dintre metode nu este infailibilă.

Nu juca pentru a recupera banii pierduți

În fine, există situații în care o rundă nu este încununată de succes, iar atunci trebuie să îți asumi pierderea. Trebuie să știi însă cum faci acest lucru, pentru ca runda ta la ruletă să reprezinte un câștig în orice situație.