Cele mai întâlnite strategii la jocuri ruletă online

jocuri ruleta online fara bani

Deși jocul de ruletă este vechi de sute de ani, există astăzi suficiente jocuri ruletă online care aduc în permanență ceva nou la clasica roată a norocului. După cum se știe, jocul de ruletă a fost inventat în urmă cu aproximativ trei secole și jumătate și a apărut practic dintr-o întâmplare. Un experiment eșuat al cunoscutului fizician Blaise Pascal s-a transformat într-un joc de noroc care a ajuns să facă practic legea în cazinourile din toată lumea. Astfel, jocul de ruletă este piesa de atracție în toate cazinourile și sălile de joc, deși la un moment dat a fost considerat un joc exclusivist, destinat doar celor bogați. Inițial, roata ruletei fusese destinată creării unei mașinării care să se propulseze singură, fără intervenția vreunei alte forțe din exterior. Ulterior, roata a fost numerotată de la 1 la 36, în culorile roșu și negru alternativ. Astăzi însă, avem jocuri ruletă online care respectă întru totul aceste principii, dar și variații pe această temă, care să facă jocul mult mai atrăgător.

Reguli la jocuri ruletă online

În ciuda vechimii sale, regulile de bază s-au păstrat până astăzi și le regăsim inclusiv la jocuri ruletă online. În principiu, jocul de ruletă se bazează pe intuirea numărului câștigător indicat de bila aruncată pe mantinela roții numerotate. Odată ce bila se oprește pe una dintre cele 36 de căsuțe, la care se adaugă cifra zero, acela va fi numărul câștigător. Ruleta mai are însă o componentă principală, iar aceasta este masa de joc. Aceasta este numerotată corespunzător, cu cele 36 de numere, inclusiv cifra zero, așezate pe linii, sectoare și coloane. Pe masa de joc se plasează mizele, care pot fi pe un singur număr, caz în care câștigul va fi multiplicat de 35 de ori, pe două sau pe mai multe numere. Aceasta este de fapt frumusețea jocului de ruletă, în care nu ai restricții nici în ceea ce privește miza, nici în privința numerelor pe care pariezi. Din acest punct de vedere, la ruletă online, ca și la ruleta clasică, ai la dispoziție multiple posibilități de pariere: pe grupuri de câte 4,6 sau opt numere, pe linii și sectoare de câte 12 numere, pe numerele roșii sau negre, pe cele pare/impare sau mici/mari.

Ce strategii am la jocuri ruletă online

În ciuda posibilităților de pariere diverse, nimeni până acum nu a reușit să deslușească misterul jocului de ruletă. Multă vreme, s-a crezut să acesta ascunde o combinație magică și un algoritm după care vin numerele, făcându-se abstracție de faptul că avem de-a face cu un joc de noroc. Cu toate acestea, minți dintre cele mai strălucite au încercat, de-a lungul vremii, să găsească diverse strategii prin care să păcălească ruleta. Adică să plaseze mizele de așa natură încât să iasă în final învingători.

Martingale, metoda cea mai sigură de a ieși pe plus

Una dintre cele mai cunoscute strategii la ruletă online este Martingale. Aceasta se bazează pe dublarea mizei jucate, pe principiul totul sau nimic, până ce jucătorul iese în câștig. De obicei, se alege pentru aceasta parierea pe un grup de numere care să îți aducă un câștig mai mic dar mai sigur. Din acest motiv se aleg variantele cu cota de 2 la 1, precum parierea pe culoare sau pe numerele par/impar.

Alte strategii cunoscute sunt Labouchere sau Fibonacci, care au luat numele unor matematicieni ai timpului, bazate pe șiruri de numere și algoritmi care să îți aducă în final profit în fața ruletei.